studiedag2

precis hemkommen från ett otroligt äventyr hos F.  och förutom det checkade vi idol och åt smulpaj och drack varm choklad. hon är bäst assåe<3 och nu när man är hemkommen så kommer den tråkiga biten. jo att plugga till engelska provet vi har imon. inte för att det är spc svårt men ikväll ska jag se världens bästa johan i idol samt desperate housewives premiären. det kan inte bli bättre tv idag. jag har för den delen aldrig heller varit så här värst inne i idol tittande men i år, då är det mycket roligare av någon konstig anledning. hihi, de kan väl inte bero på den nya juryn, eller?
på tal om något helt annat är jag av med min favorit converse tröja :'( hjäääälp måste hitta den.
hejhopp skriver förmodligen senare igen, i brist på ingen ork att plugga engelska

kärlek <3

släktkalas

släktkalas idag då. mycket trevligt att träffa släkten. är precis hemkommen och jag tror faktiskt att det blir en pluggdag idag. hur tråkigt det än låter så måste kjag bli klar med allt nu. jobbigt. efter släktkalaset träffade jag marielle en sväng. och jag sitter här och väntar på nyheter från henne, ska bli mycket spännande haha. hur som helst är det sjukt skönt med 2 extra dagars ledighet.

kärlek

helghelghelg

jaha. då har man varit med om en mycket intressant fredag. och jag tänker inte gå in på detaljer. HAHA felicia och marielle och jag, ett riktigt litet äventyr hahaha. hur som helst, som vanligt hemmastadde sig felicia här hos mig och spridde som vanligt hur mycket kärlek som helst i sin omgivning. och idag åkte hon hem efter att vi kollat på vårat favoritprogram. sen dess har jag gått med en otrolig ångest över att jag inte gjort ett skit! känns riktigt hemskt det enda jag har gjort är att jag har legat i sängen och kollat på massa repris program. så ikväll så får det bli en fest för att liva upp den trista dagen. 


jag har på mig jacka från gina tricot, random halsduk, svart linne joseph, byxor miss sixty och skor från h&m

ha en bra lördag kväll snöggingar (:

mysig kväll

nu är det dags för en god natts sömn efter en mysig dagoch kväll. var hos mormor lite innan , checakde läget ni vet ;) haha, sen kom anna hit för en snabb sväng av idol tittande! mys love u anna <3 (: anywayz vad händer imorgon ?

jag vill inte gå mot mörkare tider, jag vill ha sommar!

torsdag

har gjort finfina bilder till bilden i skolan :) tihi idag är det faktiskt inte så överdrivet mycket läxor, ska bara plugga på hur ryssland blev sovjet och sedan lite engelskagrammatik. känns som jag har arbetat upp det mesta här. nej nu får det verkligen vara nog om läxor! vad händer i helgen? något skoj? själv har jag inte den blekaste men börjar inte föränn på onsdag igen, studiedag mån, tis :)
tiden börjar dra ihop sig innan vanessa åker asså. kmr sakna henne :/ hon ska studera utomlands i ett år, (N)

det är idol ikväll va? jag har börjat följa det programmet konstant det har jag inte gjort de andra åren. den nya juryn är mycket bra ! jag vill också kunna sjunga :( hahah
vet ni vad jag tycker är jobbigt? jo, när de inte är sig själva. eller så är dem det bara att man inte trodde att dem var som dem var. jag tycker det är sjukt jobbigt när några av ens kompisar börjar bli konstiga och flippa ut, helt utan anledning? man undrar vad det är frågan om ju.

ajja nog om bekymmer franska provet idag gick kanon :)

kärlek.

måste livet vara så enformigt just nu?

god kväll. hur har er dag varit? min har varit i princip som alla andra vardagar, bara att jag haft extra mycket att göra och extra tråkigt i skolan. vi hade tema dag i skolan idag. så vi skulle pyssla. vår uppgift var att bygga ett tittskåp från en scen ur en bok vi läst till svenskan. och kommer ni ihåg vilken jag hade läst? jo, pojken som kallades det, tjena lätt att göra lixx. anywayz har franska prov imon jo tjena! måste franska vara så svårt? tänk vad gött de hade varit att programera in hela franska boken, och typ bara kunna flytande franska. men NEJ då ska man istället sitta och slita. samma saker hela tiden, se doucher, se baigner se laver s'habiller osv osv .. men det måste gå bra imon. usch ja.
kollade på idol innan. alla är så himla duktiga. men jag är mest kär o johans röst. dem flesta bara nej förfan inte han, men hans röst är ju helt underbar??! hihi (:
så fort jag får tid nu ska jag fixa lite nya bilder med, men vad det är läskigt mycket skolarbete. det är ju bara samma gamla vanliga visa varje dag?
nu ska jag kolla lite på tv har pluggat nog idag så det snurrar i min skalle;)


kärlek

jag har världens bästa mormor.

hej älsklingar. har ni också ett stressigt liv just nu? jag har det stressigt som bara den, och jag måste verkligen vrålplugga för att fixa betygen så mycket som det går.
igår : var hemma hela dagen lång pluggade på imperialismen och första världskriget! och jag ola och marielle var på läxhjälp, vilket var typ första gången i mitt liv. och snäll som ola var så hjälpte han mig, så pluggade jag på hemkunskapen också! asså jag kan inte fatta hur sjukt mycket det är vi har i läxa! och dessutom är detta bara början :(
idag : idag var jag lite kort med marielle och felicia efter skolan. sedan drog jag och felicia hem till mig, och sedan skulle felicia träna. har inte gjort så mycket efter det, men jag stack en liten snabb runda till världens bästa mormor! älskar min mormor hon är bara bäst <3 och sedan har jag ätit och jag funderar starkt på att skicka iväg ett litet hemlighetsfullt sms innan jag börjar plugga igen. ni tycker antagligen att min blogg saknar bra innehåll, men om man inte har mycket tid så har man inte! och jag har även franska prov på torsdag och om jag presterar bra på det provet så får jag ett bra betyg och det vill jag verkligen ha i franska.
hur är ert liv annars då? kan ju hoppas på att det inte ser ut som mitt just nu. men man får ju se det från den ljusa sidan, så nog om det :)

skriver väldiiigt snart

kärlek

pluggsöndag.

hej kära älsklingar. förlåt att jag inte hunnit med att skriva på hela helgen. felicia min inneboende gjorde sig hemmastadd här i redes och idag åkte hon hem. saknar henne redan tihi <3
sitter här och käkar chokladpudding, mycket gott ja! helgen har varit mycket trevlig. var hemma hos victor både i går och i fredags! victor är bäst <3 vi kollade på en sjukt rolig film igår, och jag fick även en het uppsvullen läpp, tack vare victor och felicia. satan vad det blödde. sedan när vi tagit bussen hem från hammar träffade vi lite folk, och senare på kvällen nico.
jag behöver seriöst hjälp med att plugga! jag fattar ingenting av de vi har nu. de var ju perfekt att jag var sjuk på första genomgången med!
mamma och bror kom precis hem från att ha handlat. så nu är det inte frid och fröjd här längre. typiskt.
ikväll blir det mys med varm choklad, sms maraton och tv :D längtar.
imorgon är det måndag igen. hatar måndagar usch. men sötnosen elin fyller år grattis till henne <3
någon som vet något bra man kan köpa till sin pappa i födelsedagspresent? tom på idéer.



felicia och jag. roligaste helgen på länge <3


nej usch nu måste jag ta tag i mitt liv, och skriva av mej med massa texter. mums, NOT!

kärlek

fredag.

hej snyggingar :D hur är det idag? själv är det fina fisken. i och med att felicia är här kan det inte vara något annat än på topp. idag skulle vi egentligen på kräftskiva men det blev ändrade planer. och vi vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, det står mellan lite olika alternativ.
skolan idag var mycket jobbig, och vi hade ett oförberätt (stavning) prov. och jag kunde typ inte ett skit :( hehe,
och jag och felicia sitter och lyssnar på musik som är dubbelbra. :) 
idag blev min kjol klar. mycket fin :)
nu ska jag sy ett par joggingbyxor med stjärnor på, hahaha.
så nu ska jag och felicia hitta på något skriver jättesnart puss<3

 
kärlek

snart fredag:D

bonsoir :D hur mår ni? själv mår jag fina fisken. idag har det gått riktigt bra i skolan, allt utom den otroligt tråkiga matten.
har checkat lite tv med. och idag är jag faktiskt ganka så tom i huvet. känns som ett väldigt ointressant inlägg detta.
Ola jag vet att du läser det här och ville bara säga, att jag tar med mig sverige tröjan till onsdag eller torsdag. haha,

slitsam bildlektion ;) från vänster : elin, felicia, jag och sofia. är dock inte berädd helin den smygfotaren framme som vanligt.
nej usch nu kan jag inte sitta här längre, måste plugga

kärlek <3
je vous aimerai toujours <3


godkväll

har haft mycket intressanta msn konversationer ikväll mycket trevligt! och här sitter jag nu. kom på att jag hade franska till imorgon med. seriöst vem bryr sig om det där skitet? om en halvtimme kommer mamma hem från jobbet. och hon bad mej städa mitt rum innan dess. bäst att snabbstäda nu då, så att hon inte behöver tjata. drack varm choklad innan, mycket gott ! funderar på att göra det ännu en gång ;)
påtal om något annat! jag måste ha nya jeans! hatar alla mina jeans och mina favoritjeans har hål i röven :( kan ju inte gå runt som värsta luffaren. nåja, blir stan någon dag snart.
och vad händer i helgen? :)


kärlek

onsdag.

hello kära vänner! jag ber om ursäkt att jag inte skrivit på ett bra tag. mitt liv är lite stressigt just nu. igår när jag kom hem la jag mig i sängen och i princip låg kvar där hela dagen. mamma väckte mig tyvärr för att upplysa mig om att maten var klar.
idag när jag kom hem efter skolan skulle jag göra ett tappert försök att laga pannkakor. tror ni att jag lyckades? nej! jag är seriöst skit dålig på att göra pannkakor. menmen.
idag måste jag plugga på SO men de är sjukt drygt :/
idag på gympan joggade vi (vet inte hur långt) och jag och jessica sprang på 13.25, typ as bra :D medans majorieteten av klassen steppade in på typ 18-20 min  HA! ni vet väl att jag var värsta bästa friidrottaren för några år sen? typ tävlade varje helg och sånt. orka sådant drygt. tänkte faktiskt göra en favorit i repris och göra varm choklad med grädde! sjukt grädde är det!





kärlek

söndagsplugg.

god kväll! har inte lyckats komma någon vart med mitt pluggande så nu är det kris! men jag vet att jag fixa detta i slutändan. rätt inställning aight? så nu tänkte jag gå upp i köket och öppna den nya oboyen och göra varm choklad med grädde =) sen ska jag leta lite fakta och så och försöka att presentera min huvudåsikt och föra fram argumenten i texten om Island. hur jobbigt det än blir. ursäkta om min blogg har blivit lite tråkig. ska fixa till den snart men just nu har jag bara inte hunnit. imorgon böjar en jobbig vecka igen. och jag ska även till mamma. puss på er mina sötnosar


kärlek

söndags morgon!

god morgon mina sötnosar! har ni sovit gott? jag har iaf!och nu ska jag be min kära pappa att gära blåbärs pannkakor till mig!
idag tänkte jag jobba med mitt Island arbete som vi ska skriva i skolan som ett prov imorgon. typiskt. orkar inte :O
skolan har börjat att bli mer och mer jobbig för varje dag. och det är så mycket svårare! det är väl bara att bita ihop som alla andra generationer har gjort?
När jag ska plugga blir det aldrig som jag vill att de ska bli. framför allt inte när jag sitter hemma. då är det så mycket annat som lockar. speiellt om det är ett ämne som inte intresserar en något alls. nej jag måste förbereda min plugg dag! föreslår ett stort hus själv hemma. med mjukisbyxor och varm choklad! någon som tycker att det lockar? jag tänkte hoppa in i duschen nu och sedan börja plugga. slriver senare ifall jag har trötttnat!





här är jag och tvilling min älskar dig<3

kärlek.

slappefredag:D

hemkommen. har haft en super trevlig dag med sofia. vi var med elin lite innan, men felicia och hon fick inte hitta på något ikväll på grund av en incident som hände dem i skolan idag, och deras föräldrar blev inte så glada. tråkigt :/ efter skolan gick jag upp och inhandlade en ny mobil, en sony ericsson c902 mycket fin :D och sen fikade jag och sofia på stan. kvällen har sedan tillbringats hemma hos sofia med godis från maxi och en super film :) kan vara skönt efter en hel vecka med MYCKET  jobb i skolan. imorgon blir det en trevlig kväll med, skriver om det imon. jag är super trött och klockan är bara halv 1? varför kan man inte vara trött såhär dags på vardagar?
måste berätta en sjuk grej som hände mig inatt. jag vaknade helt klarvaken och satte mej upp i sängen. sen kände jag något och jag visste inte var det var (något hårt iaf) i min säng så jag gick upp och tände lamorna i taket och då låg mig sänglampa där! helt sjukt! min rosa sänglampa från ikea hade jag tydligen lagt mig på i sängen i sömnen. haha klockan var strax över 5 och jag undrar starkt hur detta har gått till.



här ser ni min mya mobil. hade velat ha den som kommer ut senar i höst med 8,1 megapixel men jag orkade inte vänta så det fick bli en med 5 :)

nu tänkte jag kolla om det finns något på tv.

fredag snart!

hejhopp! klockan är mycket, och jag är precis hemkommen från en trevlig kväll :) var med ralle nico och jocke, sen kom jonte med lite. är inte ett dugg trött. checkade idol innan, måste bara säga att den nya juryn är helt okej.
idag slutade vi kvart i 3 och då gick jag och elin upp på stan. måste bara säga att det har varit en händelserik dag. och vi träffade saknade renate på stan haha hon är bäst! och imorgon är det fredag. skönt! nu tänkte jag lägga mig framför tv:n och kolla,


kärlek.


mitt i veckan.

gäääsp. sitter här vi min älskade dator och har precis kollat på top model. skolan idag har väl varit sådär. försov mig till kvart över 8 idag så jag vara i skolan kvart i 9, när jag började klockan 8. och det var många andra som gjort det också (typiskt) så min engelskalärare trodde att typ alla hade bestämt det. och har varit med om min värsta NO lektion idag! fyfan säger jag bara. det tråkigaste, jobbigaste och mest ointressanta jag någonsin varit med om! dessutom skulle vi kolla på en film i en halvtimme om fysik. NO INTRESSERAR INTE MIG ETT SKIT!  usch,
jag har en ny bok till engelskan nu, ni kanske kommer ihåg att jag råkade ta en barnbok? :P denna heter, The no.1 ladies' detective agency. den är på 250 sidor så jag får hoppas att jag hinner!
förlåt om jag inte har skrivit på ett tag, det har varit så mycket bara!
förresten läste ni idag i tidningen om att big bang skulle åteskapas av forskarna? och att vi kanske skulle sugas in i ett svart hål? tänk om det hade hänt liksom, då hade jag tillbringat min sista tid i skolan, ! haha,

det var skolfoto igår ! kommer säkert inte se klok ut som vanligt.

nu tänkte jag duscha och plugga franska, men jag lägger ut en bild på vår klass, (inte orginalklassfotot) men ett som fotografen tog med en digitalkamera. Upplösningen är jätte dålig :(



jag är på mittenraden i mitten!

kärlek <3

godnatti.

har kontaktat A turligt nog med ett positivt resultat. har även gjort hemkunskapsläxan (duktigt ellen). nu väntar jag på att E ska ringa så att vi kan göra det gamla vanliga :)

vad ni har blivit dåliga på att kommentera? :O ajja tur att ni fortfarande läser ;)

imon blir det en ganska alldaglig outfit, men det får duga. man vill ju inte komma med något jätte "hippt" så att alla undrar.
jag sitter och stirrar på ett portträtt jag rittat av en fysiker marie curie heter hon. inser hur ful den blev. och?? orkar inte bry mej nu:) fysik är det tråkigaste ämnet + religion och musik, hemskt! som ni märker är jag inte så värst positiv är trött och osocial. somnade mycket sent igår. förresten hörde jag och alfred någon banka jätte hårt på nedervåningen igår. 2 gånger till och med. lite läskigt. hihi,

jag hoppas att det löser sig med L,

nu tänkte jag sluta skriva




kärlek

måndag.

idag är det första dagen på resten av ditt liv. och inte nog med det! det är måndag (N) måndagar är jobbigast. då vet man att man har en hel veckas arbete och slit framför sig.
skolfotografering imon. samma vanliga kaos dagen innan då. fast i 6an-7an var det ju extremt. man visste inte vad man skulle ha på sig och allt var en enda röra. nu tycker inte jag att det har lika stor betydelse.
köpte hårspary och skor idag på stan:) ikväll händer väl inte överdrivet mycket, ska försöka få tag i A och så. sedan den gamla vanliga visan, duscha tv och läxor.

idag i skolan var jag supertrött. på fysiklektionen kändes det som jag skulle svimma när vi skulle rita grafer över något skit. sedan sista svenska lektionen var inte att leka med. usch ja, skolan tar död på en!


kärlek.


söndag.

fotodag idag. ni kanske kommer ihåg att jag har skrivit att jag ska fotografera till bilden? jag har varit ute i trädgården ganska länge tycker jag, och en del foto blev super medans en del blev mindre bra. när jag änå var ingång tramsfotade jag lite. ska inte ha de här bilderna till bilden precis. här är några bilder:)




jag har kommit fram till att jag har en massa onödiga på min msn och sen dem jag är bra vän med har jag inte ens på min msn. så för er som inte har min msn och vill ha den, adda [email protected] 

ikväll blir det fuccini alfredo fett gott:)

jag och pappa har tittat på formel1 eller hur det nu stavas. inte så underhållande att titta på när de kör 44 varv och det tar en timme ungefär. men pappa däremot, han gillar det!

nu ska jag plugga lite ,

kärlek.

god morgon

god morgon! har ni sovit gott? vaknade för drygt en timme sen av mina föräldrar som inte lyckades vara tysta på övervångingen :/
sitter här vid datorn nu och tråkar lite smått.
men idag är det söndag och då tänkte jag ta tag i mitt liv lite grann. jag ska städa mitt rum, plugga och ut och springa om det inte regnar.
nu tänkte jag äta.

skriver sen puss.



foto från vår damm (:

hejsan!

ny mobil behövs! min mobil kan man till och med öppna på mitten. av och på knappen har ramlat av och den är helt konstig. jag har skickat över 18000 sms på den och tappat den x antal gånger så det är inte så konstigt. ändå har jag bara haft den några månader:O men daddy sa att jag skulle få en ny nästa vecka så det är gyttans :)
hur mår ni? jag mår inte så värst bra faktiskt. är sjukt varm och har ont i huvet och känner mig febrig :/
har msnat med tim min gamle klasskompis haha fett kul att snacka massa minnen:)

festen igår var rolig:)  tycker synd om ralle som tappade sina moppe nycklar :O och det var jobbigt att gå hem, men när man har följe med felicia och nico blir det bättre (:
funderar på att gå och lägga mej men jag orkar inte. och imon är det söndag min hat dag. vad positiv man kan vara då!

puss nu är jag super trött och måste sova

kärlek till er alla<3

miss old times.

felicia har åkt hem. jag sitter här osminkad och nyduschad med mjukiskläder :) sjukt gött. ikväll tycker jag det får bli en slappe kväll. eller vad tycker ni?  kalin är ute och säljer kokosbollar med några andra jag har ingen aning om varför. säkert klassresa eller något sånt. och jag ska tvinga henne att smussla hem några till mig :D kokosbollar är mums!
Jag måste städa också. men jag orkar inte just nu:)
kommer ni ihåg tiden när ni var små? då man prenumerade på bamse, lyssnade på spice girls och lekte med barbie? den tiden har förändrats idag.  i leksaksaffärer idag finns det fulla väggar med smink för 6åringar! jag fattar det inte? kanske ingen som bryr sig men jag tycker det är hemskt.

den här bilden är jätte gammal men den återupplivar gamla minnen så den får va med här.
saknar dessa tider <3


önskar att det var som när man var liten. Då skitsnack inte existerade, då kärleken va en puss på kinden och höjden av smärta var när barbiedockan tappade benet. Den värsta gråten var när man ramlade och skrapade upp knät. Och den största rädslan va monstret under sängen...

god morgon!

igår var det fest hos vanessa. och det blev lite ändrade planer eftersom att det kom mer folk än vad det var tänkt. ,men skoj vare (:
och jag har en känsla av att jag ska ta det lugnt ikväll är sjukt trött! jag och felicia vaknade runt 1 och vi har ändå inte kommit någon vart. tänkte hoppa in i duschen hörs senare!

kärlek


fredagkvällar är bäst(:

ögonfransarna blev super (:  lägger upp bilder snart. och ikv blir de ferremo med några härliga tjejor :D
vad ska ni göra ikväll? jag finns på mobilen men smsen kommer inte fram så då får ni ringa. ska få ny i veckan :D
 
ha en trevlig kväll babes

kärlek

fredag (:

hellu (: hemma från skolan nu, är med felicia (: ska fixa håret och sminket, vilket jag inte hann i morse eftersom jag försov mig 40 minuter. idag är det äntligen fredag. sjukt härligt eller vad säger ni? sedan ska vi upp på stan och jag ska fixa mina fransar, och sedan blir det lite annat skoj (:. 
hur mår ni idag? jag mår toppen lite trött bara efter att ha somnat halv 2 igår. kunde verkligen inte sova.
jag och elin håller på att sy kjolar i syslöjden och de kommer bli supersnygga. pennkjolar är kärlek. 
dagens låt : banana pancakes - jack johnson
dagens humör : glad och trött (:
dagens klädsel: svart tunika cubus, lila strumpbyxor wolford och svarta skor Dolce gabbana
 

gammal bild från danstävling (:

god kväll.

godkväll!
har käkat middag som fan med min familj (: mycket gott vare. och jag tänkte hoppa in i duschen men först tänkte jag skriva lite o morgondagen.
imorgon ska jag till skolan. jag måste de annars kommer jag inte få gå ut imorgonkväll. sedan ska jag väl vara lite med wolavent och felicia antagligen. sen ska jag göra ögonfransförlängning i stan :) och det finns lite olika alternativ inför i morgon kväll. får se vad det blir.
jag tycker att jag och Vanessa har en intressant konversation just nu.
hihi men den är lite privat förstår ni (H)  och jag har även varit lite duktig och städat. hihi.
och jag har fortfarande inte hittat en longboard jag vill ha än. tipsa mig gärna (:

läppglans.

de här läppglansen är sjukt bra! ni måste bara köpa (: de går inte bort efter 10 min heller utan de sitter i (:

 
mitt är ett 3-pack men de finns att köpa separat.

nu har jag suttit här framför datorn ett bra tag. felicia var här en liten stund innan hon skulle bli hämtad från den kära skolan. och jag är jättehungrig :/ . det enda jag har ätit idag är päron och chokladglass. fetto som jag är ;O ni kan gärna tipsa mig om någon bra internatskola. leta för fullt.

kärlek.


vardagar är tråkiga.

någon mer än jag som fått ett tråkigare liv nu när skolan börjat? dagarna ser helt likandana ut?
som tillexempel igår. då var jag i skolan helt vanligt sen var jag med marielle elin och felicia lite. och lite senare var jag med johan och jonte. och man kan inte gör något på kvällen. nej för då ska man plugga! kul.
ajja (:
sitter och knarkar musik för tillfället och har inget att göra. felicia kommer nog hem här snart.


och girlicious är bäst (:

tråk.

jag testade och nu funkar internet igen (: men usch vad tråkigt jag har :( inget att skriva om heller just.


hur mår ni annars då? (:


sjuk.

god middag. idag är jag sjuk. jag tänkte att jag kunde sova riktigt länge, men nehe då skulle man vakna vid klockan 8 :/ och jag är själv hemma som är sjukt soft men mitt internet funkar inte så jag sitter på den bärbara. och jag har inga bilder på den här :/ ni kan ni kolla min bdb om ni har tråkigt :) ellenxalthen heter jag där. 

kärlek sålänge <3

fotboll.

detta inlägg är tillägnat Ola!
han tycker att fc köpenhamn är det bästa fotbollslaget. och det håller jag med om (: för er som gillar fc köpenhamn gå in på hemsidan!

www.fck.dk


:)

hade gympa idag också. och vi joggade igen :) och jag ska minsann höja mig i gympa också. hehe.
jag tänker alltid varje gång jag vaknar att jag ska gå och lägga mej igen när skolan slutar. men de blir aldrig så, men nu är de nästan bud på det. är enormt trött. och jag har franska till imon. massa tråk :( jag vill bli duktig på franska igen. jag har inte ens ansträngt mig någonting så jag fick bara G :O och nu fattar jag ingenting. sånt är livet hehe.
nu ska jag antingen sova elr träffa jonte en sväng. puss

en helt vanlig tisdag.

Vet ni? jag har kommit på en sak. att när man har läst den boken som jag läser (läste) på svenskan får man ett annat perspektiv på sitt liv. boken heter pojken som kallades Det. ni har antagligen hört talas om boken.
boken handlar om en pojke som totalt vanvårdas av sin spykist sjuka mor. han behandlas värre än en hund. jag tycker att den var på gränsen till för mycket men ändå kunde jag inte sluta läsa den. en gång fick han inte mat på 10 dagar. mamman tvingade honom att svälja ammoniak, ligga i ett badkar fyllt med iskallt vatten i flera timmar, och han fick heller aldrig äta med familjen.(när han väl fick mat överhuvudtaget)  han var en stygg pojke, han förtjänade inte någonting. han fick sova i garaget och varje dag blev han slagen gul och blå. Boken är fullspeckad av hemskheter men jag känner mig på något vis mer tacksam över det jag har efter den här boken. david pelzer (han själv som har skrivit boken) lever nu ett lyckligt liv med frun och barn. ni kanske inte tycker att detta är så intressant men jag tycker ändå att ni borde läsa den. detta fallet ansågs som ett av värsta i Usa. jag pallar inte skriva mer om denna men det finns sjukt många saker att säga om den här boken. men jag har givit er lite små fakta och ni borde läsa den dock.

ja det var lite blablabla :) jag är för tillfället tom på tankar.

kortfattat om idag :
gick till skolan hade tråkiga lektioner. det enda som var roligt var hemkunskapen. och jag och Elin gjorde sjukt god mat. sedan träffade jag och felicia jonte lite sen kollade jag på Felicia när hon tränade en liten stund. sedan träffade jag Marielle lite och vi gick en jätte snabb runda på stan. när felicia hade tränat klart stack vi hem till mig och åt. sedan ikväll har jag varit med Kalin och Bella.

förresten sprang vi 3 kilometer idag på gympan. har inte rört mig på länge så det behövdes verkligen. fick sjukt bra tid nästan lite stolt över mig själv med tanke på att min kondition har varit från max till 0.
jag hittade mina gamla spikskor och en massa friidrottspriser hemma. den tiden var sjukt rolig, när jag kollade på alla medaljer och små priser kom jag ihåg hur kul jag tyckte det var. det var synd att mina hälsenor sabbade allt. menmen :/

någon som har något bra filmtips? är tom på filmer vill ladda ner :)

tänkte lägga mej i sängen och kolla över franskan lite smått.

puss från eran ellen <3

här är min fetto katt chilli ( : <3

trötter :)

jag har inget vettigt att skriva. hade inga läxor idag så idag unnade jag mej en dag på stan. sedan har det varit slapp framför tv soffan. härligt! har även bestämt mig för att det blir språkresa :) någon som vet något bra ställe ? och det kmr bli fete najs med mina älsklingar :)<3 gaah vad jag är trött vill bara lrypa ner under täcket och somna bums :) klockan är inte alls mycket men det struntar jag i, det är en dag imorgon också. sussa sött nu ska jag nanna.



RSS 2.0