söndag

god kväll. nu för tiden hinner jag bara skriva på kvällstid :/
idag var det en riktig familjedag. händer typ aldrig. mamma skulle iväg och plocka kantareller med mormor och morfar och hade frågat om jag ville följa med men hon hade naturligtvis fått ett nej. sen vaknade jag vid halv 9 i morse och låg och kunde inte somna om, och jag tänkte bara på gårdagens kväll. så jag bestämde mig för att göra mamma lite happy så jag följde med :) sen åt vi hos mormor och morfar och sen körde vi hem. sen har jag och mamma varit nere i källaren och där hittade vi en massa gamla saker från när jag var liten. sukt kul att se.
i gårkväll började roligt men slutade i fullständigt kaos. och jag tänker inte ta upp detta här det känns lite så,, jaja anywayz jag har checkat lite bingolotto (händer typ aldrig) men de är faktiskt mycket intressant hahah. ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt. och imorgon blir det stan me lina.

och jag glömmer aldrig när jag var på ett dans läger och jag jessica och jessica paddlade till en ö och hittade fett mycket kantareller :P 

puss // ellen <3


christian


project runway vinnaren Christian soriano


lördag.

hello mina snyggingar. har försökt komma in på bloggen i evigheter! det har inte gått bara. sen har det varit mycket i skolan så jag har bara inte hunnit. hur mår ni idag? jag mår bra! vaknade ovanligt tidigt idag runt halv 11. ändå har jag inte ens gjort mig i ordning än. och vad händer ikv ?

man kan bara inte få nog av project runway vinnaren christian soriano och hans små verk av kläder som är väldigt konstinspirerade.

flipp (Y) konstinspirerat och snyggt detaljerat!

flopp (N)


chris march har designat denna fula outfit. i vanliga fall tycker jag att han gör ovanliga och inspirerande kläder men de här var inte att leka med. kjolen är taget dirket ur flinta dessutom gjord av människohår. lite goth stil, men jag hatar det!

i skolan.

skolan! är tråkig och vi har bild just nu men jag har ingenting att göra för jag ska göra att fotoprojekt men ska ha min egen kamera vill inte ha den fattiga vi har i skolan. så jag felicia och sophia sitter här i biblan och lyssnar på färska prinzen- kär i din mamma :) förlåt att jag inte skrev igår hann inte pluggade atomfysik vettni :)

puss från eran ellen <3

ellen är duktig :)

godnatt! nu är de hög tid för ellen att sova, så lite sömn jag har fått de senaste nätterna! har skrivit klart min engelska uppsats och jag är så jävla duktig! haha typ not:) men alltid något iaf (:

älskar denna bilden <3 den är lite suddig men skit i det;) god natt <3

stranddag

hej mina änlgar! hur mår ni idag? jag mår sådär. lite ont i huvet men annars helt okej.
jag är just nu helt uttråkad. har redan gjort klart enelskan och ja bara orkar inte räkna matte här hemma. även om det skulle behövas! förstår ingenting hjälp mej någon!

idag var vi på stranden med klassen ! sjukt tråkigt för jag var jätte trött. är fortfarande helt sandig, ska bli skönt att ta en varm dusch och få bort all sand (: vi gjorde iaf skulputer av san idag typ yeees! bara för att vi går i en tråkig bild och form skola!




hemska gamla bilder. bjuder (: tinki och hubertus <3

skulle egentligen laddat upp en bild på vår klass som togs idag, men nehe då skulle såklart inte det fungera!
 ska checka tv:n nu skriver ikväll igen så håll koll!

puss från eran ellen <3

Flodhästhund

god kväll. ska börja med en sammanfattning av dagen.

vaknade av att mamma kom in och väckte mig. hade försovit mig. gick upp och gjorde mig i ordning blixt snabbt och kom senad till skolan vaken och vacker som vanligt.

Skolan var en pina i dag, jag kan inte förstå att jag har överlevt i dessa 10 år med att bara göra nästan samma sak dag ut och dag in. Varje termin är det samma saker fast svårare och mer krav. DET SUGER!

Efter skolan är då allt händer, i dag ska min bästa kompis Felicia sova hos mig för att vi ska till Snickarhaken i morgon med skolan. Tråkigt.
Vi kom hem till mig rökte lite vattenpipa chillade gärnet. sen tog vi massvis med riktigt räliga foton på oss... Ingen fröjd för ögat kan jag tala om. Mamma tvingade mig att städa mitt rum men så klart hjälpte min trogna vän med och det blev skinande rent... typ.
sen har allt gått skinande. Träffade Lina en stund, åt, träffade Jessica och Anna, Caplander kom även förbi en sväng mkt trevligt.

MEN när vi var påväg hem kom en liten pojke gående med en hund... Eller gå kan man inte kalla det, hunden sprang och han gled efter. Självklart hjälpte vi den stackars pojken så snälla som vi är. Men det var inte lätt FY FAN  hunden va stor som en flodhäst medans vi slet och gjorde bort oss kommer så klart ett killgäng förbi. inte nog med att dom garvar som fan utan även dom fick hjälpa till med flodhästen. Det var skiit kul  villket minne den lilla killen lär kännt sig as cool att få vara med i det stora gänget. hahah följde den lilla killen, hem sen satt vi med dom ett tag trevliga killar synd bara att dom va här på nått jävla skiit dom kom från Malmö.

Nu ska jag och Felicia kolla på film och mysa :D

Puss


helgen.

Jag blir så himla arg! Här har man skrivit ett hur långt inlägg som helst, sen så blir allt knas och det funkar inte så allt raderas! Usch.

Får väl börja om på nytt och skriva lite mer kortfattat

Idag : har jag legat som fastklistrad framför tv:n och kollat på Project runway! Mitt favoritprogram. Längtar till onsdag då finalen är! Sedan varit med Anna och träffat moje och lina. Och nu sitter jag här och försöker Blogga på nytt.

Min 10 i topp lista på tv program:

1. Desperate housewives

2. Project runway

3. Two and a half men

4. Csi Miami

5. Joey

6. The Simpsons

7. The familj guy

8. Friends

9. Criminal minds

10. Scrubs


Fredag. Denna dag kändes mycket lång. Jag vaknade helt död och gick upp och gjorde mig i ordning. Gick till skolan hade trista lektioner. Efter vi slutat gick jag och Felicia upp på stan och träffade Jessica Sorsa som var med lite annat folk. Vi stack sedan hem till Jessica Sorsa som bor i norra åsum och var där hemma lite. Vi visste inte vad vi skulle göra eftersom alla var i Malmö. Sen åkte jag och Felicia hem för vi skulle käka och stack sen till maxi för att handla lite stuff för allt annat var stängt. Sedan träffade vi lina och Jessica lite sen stack vi upp på stan och träffade Rebecca och Anna. Träffade på lite folk i stan b.l.a annat Sylvia och fatin. Sen efter det träffade vi Nico, skulle snacka lite med han eftersom han har flyttat nu :P så vi satt och snackade lite och rebecca och Jessica stack upp på stan för att käka. Så då var de bara felicia jag och Nico kvar:P så när klockan var typ tolv kom det en bil och körde fram typ 1 meter från där vi satt med helljus på. Jag bara eeh :O. Så jag bara vi drar men de andra bara nej. För om vi hade dratt hade vi varit tvungna att gå förbi bilen. Och jag var typ skiträdd :O så vi ser ju inte ett skit utan vi bländas (vilket såklart var meningen) då springer någon fram och bara tar min cykel skitsnabbt och jag hann inte reagera :/ sen bara kör de iväg as snabbt. Sen när vi skulle hem körde de typ runt i kvarteret så jag och Felicia fick gå massa omvägar typ skiträdda. Sen när vi varit hemma ett tag plingar min mobil och det var Andreas, eller ja Dennis i Andreas tele. Han frågar om vi kan träffas så jag bara ja va fan så sticker vi ut och är med dem till typ klockan 3 :P sen sticker vi hem och sover.


Lördag: as trött vaknar och känner mig sjuk. Jag och Felicia går upp och käkar och kollar på tv hela dagen. Sen sticker hon hem vid typ 6. Jag orkade inte dra någonstans men Anna ringde och undrade om jag kunde följa med henne till house of bagels. Så då sitter vi där och dricker sjukt god choklad sen sticker vi hem till mej och kollar film (: mys. Sen somnar jag ganska tidigt denna regniga kväll och sjukt skönt att för en gångs skull vara utvilad. Jag orkar fan inte göra något nu på helgerna sjukt trött efter skolan. Nu ska jag kolla på tv och duscha ha det bra puss<3


bjuder på denna bilden . elin jag och felicia <3


hejsan.

kära bloggläsare. jag är ledsen att jag inte skrivit på länge men jag har bara inte hunnit med allting! och jag ska även blogga om en händelserik fredag men inte just nu, för mitt favortiprogram project runway är på tv!
skriver senare
puss

skoltrött.

hejhopp!
har ägnat halva dagen åt att gå i skolan. resten av dagen hemma med olika slags tidfördriv.
hur mår ni idag? jag mår ganska bra faktiskt. fick den nya matteboken idag, fyfan vad den verkar svår! jag har ju ganska svårt för matte med =/ usch ja. jag orkar inte skolan.
förresten någon som vet någon bra internat skola? letar för fullt, vill flytta ifrån kristianstad så snabbt som möjligt. tipsa gärna!

dagens klädsel :
svarta chinos (monki)
svart lång ed hardy tröja med tryck (sandelins)
svart munkjacka (h&m)
blommig jacka (gina tricot)

jag är sjukt sugen på ben & jerry's glass! det är så satans gott =)


jag elin rebecca jessica och felicia var på biblioteket idag för vi skulle långa engelska romaner. har dock inga bra hemma! så när alla var klara hade ju jag såklart inte hittat någon bok så jag bara tog den och upptäckte sedan att det var en barnbok! visserligen roald dahl som skrivit den men ändå. jag kommer ihåg att jag läste den när jag var liten. jaja skitsamma orkar inte. ja har no prov imon med. (N)
så nu måste jag plugga! puss

//ellen

saknar sommaren <3

jag har fortfarande blåmärken efter när jag ramlade på rampen med brädan :O innan kunde jag inte sova på den sidan men de gör inte ont längre bara syns :O
för övrigt längtar jag till st. petersburg med !
oh jag saknar rebecka pettersson! lovar att komma upp till sthlm snart<3¨


bild från i somras <3

andra skoldagen.

hejsan :) har genomgått min andra skoldag idag. måste säga att den var helt okej. förutom när vår gympalärare tvingade oss att spela brännboll i ösregn :O vi har fått massa nya lärare. en av dem verkar sjukt bra! och en annan lite mindre bra.. idag har jag varit på stan och inhandlat en del bra att ha saker:) typ örhängen strumpbyxor scarfs till håret och lite såna saker. och jag ska nu snart för första gången på några månader plugga! känns lite konstigt faktiskt. jag har även varit duktig att städat min garderob idag! jag är på rätt spår. ska börja kämpa i skolan med, och börja träna igen som fan och få ordning på allt. låter det som en smart idé?



kom att tänka på statoil 24, ett välbesökt ställe. sjukt kul hade vi denna kväll dock felicia. klockar var typ 3 på natten och vi stack till statoil. sen så skulle vi bada i maxi fontänen i rondellen så kom polisen precis då och körde ett varv runt. så vi tänkte att de säkert skulle komma igen så vi började gå därifrån och mycket riktigt då kom dem igen för att se om vi hade hoppat i. så när de hade kört iväg igen bara ranna vi dit och hoppade i :D dock as kul kväll sen efter det med felicia :D nu ska jag plugga no och checka tv. pussssssss<3

skolstart.

hej alla bloggläsare! hoppas att ni inte haft en alltför jobbig dag i skolan idag. min var sjukt jobbig. vi hade genomgång om urinvånare och jag var sjukt död. efter det skulle vi skriva en tankekarta! usch, så sjukt segt nu men man kommer väl in i det!
malmö igår var mycket trevligt! köpte lite kläder och en vattenpipa. träffade även sångaren i looptroop rockers! tyvärr var jag väldigt hemsk på bilden. ni vet upp tidigt gå runt jättelångt i blåst och jajja ni fattar. jag lägger även upp bilder på mina kläder sen. och idag köpte jag en sjukt snygg tunika på cubus!

här är den! dock snyggare i verkligheten. :)

looptroop rockers!! <3

det var allt för mig just nu:) puss<3

god morgon. (riktigt tidigt :O)

god morgon! jag är seriöst helt död! elin sussar fortfarande i sängen hon orkar typ inte gå upp. själv sitter man här klockan 7 på morgonen sista somarlovsdan! sjukt trött är jag asså. jag har inte tid med detta. nu vaknade visst elin till. lägger upp bilder på inköpen när jag kommer hem, om jag inte ska till vanessa och fira hennes födelsedag.
puss ellen


god natt.

dags att sova! klockan är 02:16 och klockan ringer halv 7 imon. (Y) sussa sött nu puss
Ellen.

söndag.

hemkommen från en trevlig kväll (: tillbringats med elin bella och lisa. vi hittade värsta uteliggar placet, sjukt läskigt massa uteliggare som slagit läger i en övergivet sönderklottrat ödehus. sen tjockade vi oss på hemmakväll och köpte massa skit och stack hem till mej och kollade film (:


god kväll.

elin har landat in här hos mej och hon  och jag ska snart ut och träffa lisa och bella. kollade lite på this is england innan, så sjukt bra! och som sagt blir det malmö imon, och gå upp tidigt :O sen börjar skolan med fett dåligt schema, kan man något annat än älska det?


pannkakor:)

kvällen igår var väldigt trevlig, först var vi hemma hos mej, sen drog vi till stan och träffade lite folk. och jag och felicia var uppe till kl 5 för vi var med micke och rasmus :). sjukt sköna killar!
vi vaknade idag typ vid 1 men vi gick upp vid 2 och gjorde pannkakor.



nu ska jag vara lite duktig hemma och städa och tvätta sen kommer elin hit och hon ska sova här, och imon blir det malmö puss!

busigt.


lite busiga:)
jag vill ha nya kläder just nu, och en smiley piercing där nere:) puss

skola:(




är inte den här väskan sjukt snygg? kan man inte ha den som skolväska? själv tycker jag att den är sjukt grädde (Y)

(måste ju börja tänka lite på sånt här :/,  om man räknar med denna dagen är det 3 ynka dagar kvar hjälp!)



jag och lina, :)




alla älskar färgglatt, blommigt och fluffigt eller vad säger ni?

Lina: ELLEN FYFAN VA FUL HAN ÄR, TYP DET FULASTE JAG NÅGONSIN HAR SKÅDAT:O hans föräldrar kan ju inte va stolta över honom :O
jag: nej, de kan ju inte vara stolta över deras skapelse
Lina: nej riktigt jävla äckligt, undra va fan dom tänker på när dom ser pojken nyvaken
jag: HAHAHAHA ja hon gick runt med honom i magen i 9 fucking månader i onödan!
jag: värsta muppen ser ut som en uteliggare, det e bara icakassen som saknas.
lina: HAHAHAHAHAHAHA riktigt jävla äcklig e han, ser ut som ett fuck, asså UA va fan e ful, fattar verkligen inte detta, ser ut som ett fuckface
jag:usch biban va han är äcklig kan du inte skriva så här till han : *pip* du är nog det fulaste jag  någonsin skådat,ett riktigt bottennapp, usch ingen fröjd för ögat direkt

jag vet att jag och lina har snälla och intressanta konversationer!


hemma själv.

godmorgon/godmiddag. mina föräldrar har precis åkt iväg och kmr inte förränn inatt sjukt skönt. och jag är sjukt pepp på att dra hit lite folk ikv:) om det inte blir fest. det är ju även malmöfestivalen men pappa är sjukt skeptiskt till den, vilket gjorde mig sjukt arg. men jag skriver lite senare puss.

fredag ????!!!!!!

världens sämsta fredag. för övrigt har jag sjukt ont i magen av ångest för att börja skolan. och jag är sjukt trött känns som jag håller på att bli sjuk för jag orkar ingenting. sen har jag inte köpt ett skit till skolan heller. ni vet måste köpa ny väska, kalender och sånt skit. fast bad pappa köpa en kalender i skin för de vill jag ha och de pallar jag inte köpa för egna pengar. :) var innan ikväll och åt med familjen och grannfamiljen på modesto inte de roligaste det heller. vet inte ens vad jag ska göra ikv känner bara för att sova. men vafan man måste ju göra något kul nu såhär i slutet eller vad säger ni? jag måste åka till malmö innan skolan och köpa nya kläder. det känns som det är så mycket som jag inte hunnit med. sommarlovet har bara passerat. tyvärr. ska kanske va med sofia men jag vet inte,skulle egentligen festat ikväll men kvällen blev inställd för att johanna går på pencillin.(stavning?) slå gärna en pling 0734448665<3


storstädning.

god middag. jag har två jobbiga timmar framför mig med en storstädning av mitt rum/garderob. sånt man bara inte orkar. men det ser ut som ett bombnedslag. så vad gör man inte?


ny frisyr! sjukt nöjd blev jag som tur var:)


och jag ska lägga in massa bilder snart, men hinner inte lägga in dem i datan nu för jag vill bli klar med mitt rum.

skriver mer efter städningen! puss

god kväll.

vaknade upp hos felicia idag, träffade elin vid oppmanna och jag lyckades få en stöt av ett elstängsel (Y)
tog den dryga bussen hem, och kvällen har spenderats på tullen med lina mojje och bobbi. haha ingen höjdarkväll precis men imon blir det skoj och helgen också. pussar från eran ellen.

god morgon!

kära bloggläsare! ber om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag, men internet har varit ur funktion! men nu får vi hoppas på att det håller i sig.
inatt somnade jag vid cirka halv 5 så jag har precis vaknat. sen idag ska jag färga håret:) och felicia kommer in till staden snart måste ta och ringa henne. skriver senare under dagen måste kila. puss




onyttig dag.

känner mig lite som ett kakmonster idag. har suttit framför datorn den mesta tiden och ätit en massa. :O fast det gör inte så mycket för jag har mycket svårt för att gå upp i vikt. och det är ju härligt! har varit på house of bagels idag med anna med. trevligt som bara den. sedan har jag mest varit inne på bdb och msn :)
känner att jag måste köpa nya kläder med innan jag får panik! det är ju snart skolstart och allt. och för den delen måste jag inhandla lite nya prylar block och sånt shiiet you know. ha en tevlig kväll puss från eran ellen



söndag.

slappedag idag. det regnar ute och jag bara segar hela dagen lång. det kan vara rätt skönt ibland faktiskt. så jag ska nog slänga mig i soffan och sätta på en bra film. om ni inte sett filmen This is England så bara måste ni den! den är sjukt bra! kvällen igår var ganska okej faktiskt även fast jag och lina aldrig stack på fest. vi umgicks lite med lisa kalin lovisa och bella. och vi hann träffa anna och jessica i stan också , (:  fast jag och anna ska i och försej hinna med att fika på stan också! puss






loangboard.

ska köpa longboard men vet inte riktigt vilken. någon som vet någon snygg?          
i övrigt blir mitt hår snart brunt och jag ska sätta i hårförlängning. hoppas på ett bra resultat.

saker som händer framåt:
*börja skolan
* ryssland
* göteborg
*köpa massvis med kläder (faktiskt en viktig punkt)
* färga håret
* hgb med lina:)
osv osv osv...


erkänn att de är fett sköna?
                                              


darlings!

Mina Darlings!
visserligen är sommaren snart över och Ellen har haft en välbehövlig semester. men än känns det inte som jag är redo att börja med nya tag. som de flesta vet har det varit ganska mycket problem i skolan under våren. det slutade med ett 12 veckors sommarlov för mig och mina vänner. menmen.  jag som är bland de mest otekniska människorna kommer ha ganska mycket jobb med att få en hyfsad blogg. jag skapade ny blogg för jag gillade inte mitt andra namn. puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0