bonjour

men hej snyggingar :) sitter här och gör inte så mycket faktiskt. festen igår var super! hihi, 
idag har det inte hänt så mycket, har mest blivit dränkt som en katt av regnet, träffat M, ätit paj och pasta. just ja! muffins med ;D

tagen av rebecca, hemsk bild. ska försöka hinna lägga in bilder från kameran (systemkameran) wiiiie :D


kärlek

godmorgon

salut :D vaknade 10 idag superpigg och glad :) sitter och väntar på att felicia älsklingen ska komma hit :) jag tror att hon landar in beräknad tid ca 13.45 haha. tills dess ska jag ha hunnit duscha, föna håret, platta håret, sminka mig sätta på mig kläder och äta frukost, bäst att börja nu snart då.
som sagt var felicia och jag på stan igår och köpte massa grejer till ikväll, och ni ska få se bilder på reultatet sen :)

ciao

likeacatinabag

det blir staden snart då ja med felicia! ska köpa lite grejer till halloween festen, men vad ska man köpa? jag är fundersam.... det är ju inte direkt så att man vill komma utklädd knall orange som en pumpa?



ciao

lovlovlov(L)

sitter här och äter rabareber paj som mamma gjort och är sjukt glad att det är lov en heeeel vecka. jag ler bara jag tänker på det!


jag har vackra fötter! haha

johan palm <3

höst

hej hopp på er! hoppas att ni har haft/ har en trevlig helg! det har iaf jag haft! igår sov jag hos felicia och vi var på fest hos johanna :) trevligt värre. men mindre trevligt när man vakna i morse av att tim körde grävskopan utanför felicia fönster! haha. jag och felicia gick en lång runda i skogen idag med diezel, säkert en och halv timme. och man märker verkligen att all sommar är borta! men fint var det i skogen då det virvlade av höst löv.
ikväll har jag inte gjort så mycket träffade anna och jessica men jag är supertrött så jag ska nog snart lägga mig och kolla på någon bra film :)


kärlek

andy's

ANDY'S :)








hihi :D

andy's :D

andy's med klassen var riktigt kul. vår klass är verkligen supertöntig ;) jag menar de är upp till 12 år :D men iaf ska langa upp bilder senare när rebecca skickat dem, jag glömde ju såklart min digitalkamera!
jag är verkligen jättetrött, sitter här och lyssnar på coldplay och väntar på att maten ska bli klar!



och ja jag fullkomligt älskar wayn'es :D

can't wait

det var skolbio idag och det var sjukt bra! så för er som inte sett " freedom writers" se den!
skolkatalogen kom idag som vanligt var alla helt hysteriska. och usch jag tyckte att jag blev jätte hemsk!

vad ska man välja för gymnasie linje ? :S

imorgon klockan 8 blir det andys med klassen! skoj hihi

i start a revolution from my bed.

har precis sett det bästa desperate housewives avsnittet någonsin! <3 det är så himla bra, ni måste hålla med mig. anyways idag har jag pluggat hela dagen lång, och imon blir det skolbio och andys på torsdag med klassen!
puss<3

vem gillar ni av huvudpersonerna i desperat housewives? puss

helicop

helgen har varit super :D och här sitter jag nyduschad och käkar pizza och har det allmänt bra. vid klockan 4 ska jag landa in borta hos pappa, för han är precis hemkommen från abu dhabi och jag har inte träffat han på några veckor!
ska nog även vara lite söndagsduktig med plugg och städning!

gamma bild på Alfred i Paris, nu blir det snart London och St.petersburg :D

ciao 

autumn has arrived

förlåt att min blogg har blivit sjukt tråkig. jag hoppas på att jag hinner lägga ner mer tid snart,
vi hade fysikprov igår då. gick väl sådär. jag vet att jag fick godkänt iaf för de fick vi reda på idag, men vet inte mer. jag hann inte göra klart provet så det var lite synd :/
idag var det gymnasie mässa och jag är fortfarande lika förvirrad på vilken linje jag ska gå. får väl bli samhälle språk eller global.
vad händer i helgen snyggisar? :)

kärlek

banana pancakes

jag ber om ursäkt för att jag inte hunnit blogga. det har varit så mycket annat på tapeten. och imorgon har vi NO prov! mitt värsta ämne. nåja får väl se till att vara förberädd.
i can't wait ! min pappa kommer hem på fredag och för hoppningsvis har han med sig något som jag kommer bli RIKTIGT glad över! pappsi är bäst saknar honom <3


nu får det bli en timmes plugg innan desperate housewives! glöm inte det 21.00

kärlek

sleep well, sleep tight.

ikväll ska jag vara duktig att lägga mig tidigt. har tänkt det nu i en halvtimme sen kalin stack ;) kvällen var mysig, jag och anna stack upp på stan och satt på house of bagels i väntan på kalin. sen hyrde vi film och stack hem till mej och kolla. mys (:




You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy
To to save your from your old ways
You play forgiveness
Watch it now- here he comes

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentlemen
Like you imagined when you were young

Can we climb this mountain
I don't know
Higher now than ever before
I know we can make it if we take it slow
Let's take it easy
Easy now, watch it go

We're burning down the highway skyline
On the back of a hurricane that started turning
When you were young
When you were young

And sometimes you close your eyes and see the place where you Used to live
When you were young

They say the devil's water, it ain't so sweet
You don't have to drink right now
But you can dip your feet
Every once in a little while

You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy
To save you from your old ways
You play forgiveness
Watch it now here he comes

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentlemen
Like you imagined when you were young
When you were young

I said he doesn't look a thing like Jesus
He doesn't look a thing like Jesus
But more than you'll ever know


JOOHAN PALM :D <3


pineapple

amen tjenare. kvällen igår var fett ;D om ni undrar varför jag inte alltid skriver vad jag har gjort, är det för att jag inte vill berätta ALLT jag gör i mitt liv så att alla kan läsa det. hihi,
ikväll blir det nog bara någon mysig filmkväll med lite tjejer här hemma. ni vet, köpa massa godis och hyra någon bra film,




en bild jag tagit i Österrike - just nu vill jag bara åka skidor och äta upp allt på bilden!


ciao

like a cat in a bag, waiting to drown.

så var då denna kvällen förbi. jag och alfred har varit själv hemma och vi är det till imorgon. för övrigt har jag namnsdag idag (: inte ellen utan Ingrid hahaha, kanske inte världens finaste namn. imon är det iaf fredag creds till det!



ett och halvt år gamla bilder, men det var sommar, och jag saknar det <3

bråk i skolan:O

nu är det så här att vi har haft en väldigt lång diskussion i skolan idag. den handlade tyvärr om något tråkigt. jag tänkte berätta historien från början lite kortfattat.
det var i matsalen, då vi väntade på att få gå in. då kommer det fram en kille med invandrarbakrund (måste tillägga det eftersom det är det de hela handlar om.) han går då fram och börjar vara kaxig utan anledning mot flera personer i vår klass. han tar även kort på en annan i klassen, utan tillåtelse. detta leder då till konsekvenser, som att han blir kallad blattesin med mera. mycket onödigt tycker jag faktiskt. sedan när vi sitter i matsalen så kallar han en nära vän till mig jävla hora. alla blir förstås väldigt irriterade och de börjar slängas en massa kommentarer till varandra. när vi är på väg ut från matsalen står killarna med invandrarbakrund med några i min klass och småbråkar. Elin går fram till killen som kallat marielle hora och ifrågasätter de. han blir mera kaxig och då tar elin han i hans krage och då får hon en fett smäll på bröstkorgen. hon var sedan helt rödflammig där. senare visar marielle blåa märken på samma ställe, hon hade tydligen också blivit utsatt. nu är då min fråga : är det konstigt att svenska ungdomar i dagens samhälle har negativ inställning till folk från andra länder? om en del som kommer från något annat land och beter sig så här, är de inte synd att alla blir drabbade? jag menar inte heller att man har rätt att kalla de blattar absolut inte, men det känns precis som att de vuxna inte förstår. de har en helt annan syn på detta. vi hade nämligen en diskussion med rektorn och vår mentor men den kom verkligen ingen vart?
rätta mej om ni misstycker? är det inte så, att man kan få en negativ inställning till folk med invandrar bakrund ifall en del beter sig så?

onsdag.

konformations återträff idag, mycket skoj vare :) vår f.d konfaledare renate är ju bara bäst! sedan var jag med jessica rebecca elin marielle och dennis lite, sen kom felicia jonte och någon timmie.
hur mår ni idag? jag mår fina fisken så att säga,


nu har vanessa förmodligen landat i chile och jag saknar henne redan :( det blir tomt ett helt år utan dig<3

god morgon

god morgon på er! finns det verkligen någon mer morgontött människa än jag? usch jag dör snart. hihi.
idag fyller marielle 15 år grattis till henne :)
jag kom nyss fram till att det är väldigt stökigt på mitt rum så jag måste städa lite innan klockan 8. då ska vi nämligen sitta i skolan berädda på att göra tittskåp haha ,





kärlek

måndag igen:(

hittade min systemkamera igår :D får se om det blir till att fota med den då :)
efter skolan var jag med felicia och felicia, jag har nog världens bästa kompisar<3
och vi håller på att göra tittskåp i skolan haha, så jag var uppe på vinden och letaade efter saker jag kunde ha i de. asså jag fick en chock. fyfan vad mycket onödigt skit mamma och pappa köpte till en när man var liten. där var typ femtioelva barbiedockor och massa massa massa annat konstigt. tihi.
skolan idag har väll gått bra :) lite jobbigt bara, men fick tillbaka franskan och fick mvg :D haha, fick typ 61 av 64 så det var gödde:)

här har ni beviset på att dem är de snyggaste på jorden <3

nu tänkte jah plugga lite på hemkunskapen har läxa, plus praktiskt prov haha.

kärlek


you just do what you told.

hur mår ni idag? jag mår prima för tillfället  sitter och äter choklad och lyssnar på musik :) helgen har varit jätte skoj och tack för igår alla!
nu är då frågan...hur ska jag orka gå upp klockan 7 imorgon när jag vänt på dygnet totalt =P

detta var några år sen haha :)


mini alfred och mini ellen :)

vi tog helikopter från indonesien till thailand där vi skulle ta flyget ifrån.

jag har typ tagit från helikoptern. kommer typ ihåg allt från resan fastän de var
flera år sen. haha jaja :)

hittade gamla bilder från thailand-indonesien resan :) det sjuka var att jag hade magrutor på den tiden :P haha.





ska förresten bli spännande att få tillbaka franskaprovet imon ;)

kärlek

you just do what you told

uppdatering




dagen har mest gått ut på att sitta inne och hänga, men snart blir det skoj :)
igår fyllde min bror 17:D fråga mig inte varför vi hade 1 stort ljus pappas idé´haha.
alfred ser ju inte heller så värst glad ut haha ;)

jag i trädgården, haha :)

kärlek

you just do what you told.

förlåt men jag har börjat tröttna på att blogga. eller inte tröttnat men tiden håller inte. hur mår ni annars då? själv mår jag ganska så bra, F åkte hem för ett tag sedan, och kvällen igår var skoj!


en väldigt gammal bild på min och caplander <3

johan gick ju såklart vidare igår :) såg inte programmet för jag var inte hemma tyvärr menmen. undrar starkt varför han bar glasögon?

ishallen

hemkommen från skolan precis efter en timme på ishallen. sjukt tråkigt måste jag medge. och vad där var kallt! ska snart gå upp på stan och köpa en födelsedags present till min kära bror som fyller 17 år imorgon :) frågan är bara vad? vad vill en 17 åring ha från sin syster? hmm ..
nej nu måste jag skynda mig. längtar till idol ikväll med :D


:)

det blev visst mer inget skrivande i bloggen igår haha. och jag som hade engelska prov idag var mycket smart. vi hade typ 5 sidor grammatik och glosor och sånt så gjorde jag dem, sen hade jag bara 5 minuter kvar till sista uppgiften. och sen berättade hon att det bara är på sista uppgiften man kan uppnå mvg. jag bara jaha kunde du inte sagt det lite tidigare?  usch blir så trött på sånt. anywayz har checkat lite idol ikväll, och ska snart kolla på vem som åker ut. tycker ju dock det är roligare när killarna uppträder haha, johan är typ bäst!
idag var vi på friskis med skolan haha, bättre än en vanlig gympa lektion. och imon ska vi till ishallen typ döda mej! :O och på fredag ska vi på någon teater som typ hette pepparkakeland elr ngt sånt, lär ju verkligen vara en intressant upplevelse haha.
idag är det nog första dagen på 2 veckor som jag inte har/behövt plugga, sjukt skönt att slippa de någon gång iaf.
ska nog försöka lägga mig i tid ikväll för ovanlighetens skull



kärlek

RSS 2.0